Céges karrieroldal egyetlen kattintásra! HASZNÁLD INGYENESEN! és kampánykezelés SZERETNÉK TÖBBET MEGTUDNI! ÉRDEKEL!

Early bird kedvezményünkkel most a legnagyobb csomagot kaphatod meg csupán havi 5000 forintért!

Tovább a kedvezményhez!

Miért pont a Zenployd?

Saját karrierportál

Végre lehet egy profi karrieroldalad, ami nem csak egy szép felület, hanem az egész folyamatot végigkísérő megoldás! Csak tölts fel logót, töltsd ki a keresési paramétereket és már indulhat is!

GDPR-megfelelőség

A jelentkezők bármikor megtekinthetik, hogy milyen személyes adatokat osztottak meg veled! Elutasítás vagy visszalépés esetén automatikusan törlődnek a jelentkezők adatai!

Automatizált HR adminisztráció

A jelentkezéstől a felvételig teljes egészében támogatjuk a kiválasztási folyamatot a beépített kampánykezelő segítségével, ami során méltán érezheti úgy, hogy „minden megy magától”!

Egyszerű használat

A kereséseket közvetlenül te tudod módosítani! De nem csak neked lesz könnyebb! A jelentkezők is regisztráció nélkül, biztonságosan tudnak majd jelentkezni hozzád!

Naprakészen áttekinthető

A felületen egyből látni fogod, hogy mely kereséseknél van még feladatod, így biztos lehetsz benne, hogy minden elkészül időben és semmi sem fog állni miattad!

Biztonságosan, felhőben

Ne bajlódj a telepítéssel vagy az üzemeltetéssel! Neked csak egy feladatod van: megtalálni a megfelelő embert! Ebben a szellemben biztosítunk neked mindent hozzá!